KNOLSELDERIJ SHOARMA

Dit heerlijke recept van knolselderij ( ja zo een knol die er niet erg mooi uit ziet en nog maar bij weinig mensen op de tafel staat), eten we graag op zaterdag of zondagavond. Het is heerlijk! Gezond! Snel klaar en heel lekker! Je kan de shoarma al eerder maken en lekker laten intrekken in de koelkast, de kruiden trekken er dan lekker in.

Echt! Je weet niet wat je proeft!

Ingrediƫnten:

Een knolselderij

Shoarma kruiden

Peper

Zout

Zonnebloemolie

Een glutenvrije wrap of pita broodjes

Knoflooksaus

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Schil de knol en snijd hem in plakken. Snijd reepjes van de plakken. Bestrooi met peper, zout en de shoarmakruiden en besprenkel het met zonnebloemolie.

Bekleed een bakplaat en strooi hier de reepjes shoarma op. Bak 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven tot ze gaar zijn.

Verwarm de wraps of de pitabroodjes volgens de beschrijving en vul ze met de shoarma. Knoflooksaus er op en smullen maar.

Vanaf nu zult u dit regelmatig op tafel hebben staan!

Eet smakelijk.


Leave a Reply